NOTÍCIES
23 > jun > 2011

NIT, POBLE I TRADICIONSFalten poques hores per a la nit de les bruixes. La nit de Sant Joan, la més curta i màgica de l′any. Aquesta data ens recorda molts bons moments:

Des de les grans festes adolescents a la platja, mentre saltàvem fogueres amb el got a la mà; passant per les festes populars al barri Manhatan (fa quasi vint anys), on competiem per guanyar algun trofeu, i on acabàvem cremant mobles vells a la pista de futbet de la Plaça de les monges; sense oblidar aquell estiu de 2004 que vàrem pujar a les dotze de la nit a les Penyes de Roset en busca de la falguera màgica, per tal d′aconseguir la llavor que compliria tots els nostres desitjos (una época molt boja de Mugroman); i entre tants i tants records, tampoc ens oblidem de la gran foguera que es feia a l′escampat del Castell, on vigilats pel camió de bombers, i rodejats de veíns i veïnes que, amb les cadiretes de platja, observàven als més valents com saltàven les flames;... txe, molts records.

Està molt bé recordar, però com que no volem viure en el passat, qué millor que recuperar aquestos moments i reviure′ls aquest any (la nit del 24, no la del 23), de nou junts, en el poble, amb la gent del poble, amb l′únic pretext de passar-nos-ho bé i d′estar en familia.

Després de tot açò, us convidem a que vingueu al sopar popular de cabasset (és a dir, cadascú menjarà el que porte), que continuarà amb les impressionants coreografies del grup ADA Kàbiles, i que acabarà amb un concertet Mugromaner d′aquells més entranyables.

No falteu!!!

CONTINGUTS
dissenyss · 2013