NOTÍCIES
09 > jun > 2011

SÍ AL VALENCIÀDavant la decisió de l′ilustre Alejandro Font de Mora, excel·lentíssim forense que s′encarrega de matar la nostra Educació valenciana, aquest dijous dia 9 estarem a Alacant, al carrer Carratalà num. 47, per a mostrar la nostra indignació cap al seu Decret que preten eliminar la linia en valencià.

Estem orgullosos d′haver-nos criat en la nostra llengua i d′haver tingut la sort d′estudiar en valencià. Si aquest individu tira avant aquest Decret, no sols estaran llevant-nos la possibilitat d′elegir en quina llengua volem estudiar, sino que també estaran eliminant part de la nostra cultura i la nostra identitat.

Fora de posicionaments polítics, aquest decret no és una decissió ni de dretes ni d′esquerres, és una posició feixista que no cesarà fins que s′elimine la nostra cultura. Davall el paraigües de que els qui estan en contra son catalanistes, aquests desgraciats seguiran fins a acabar amb tot el que som.

Açò és un atemptat contra nosaltres, individus i col·lectius que l′únic que volem és viure en una societat que ens respecte i tolere, i que no ens tracte com si forem una subcultura espanyola.

Estem fins als collons!!!
Així que us demanem que el proper dijous, 9 de Juny, acudiu a la ciutat més pròxima (Alacant, València o Castelló) a mobilitzar-vos pels vostres drets. Nosaltres ho farem, i estarem presents a la concentració d′Alacant per tal de donar el nostre suport, i més encara, per mostrar la nostra indignació cap a aquestos personatges que intenten liquidar-nos.

SÍ AL VALENCIÀ!!!

[Més informació...]

CONTINGUTS
dissenyss · 2013