NOTÍCIES
27 > mai > 2011

PRESENTACIÓ OFICIAL DE ′VOLEM MÉS′La presentació oficial de ′Volem més′ ja te data, hora i lloc. Serà el proper divendres 3 de Juny a partir de les 20:30 al Parc El Barranc de la Font de Xixona. Un lloc emblemàtic que ja va viure els nostres inicis com a músics, amb el grup anterior (Lapsus), ara fa 10 anys, quan vam compartir cartell ni més ni menys que amb Brams i Ska Band Malajunça.

Deu anys després d′aquella primera aventura tornem per a presentar el nostre nou treball, un disc més madur i que desvel·la les nostres noves intencions sense perdre l′esència que ens va fer començar en la música.

Serà un concert únic perquè el set list reunirà la totalitat del nou disc, un fet que fins a la data no s′havia donat, i que serà molt complicat que es torne a repetir. Aquest list també comptarà amb uns quants clàssics de la nostra discografia, així com un bon grapat de les versions que durant tants anys ens hem apropiat.

Esteu tots convidats a aquesta nit tan especial, i com que Mugroman Volem més, també volem que feu aquesta experiència vostra.

Fins el proper divendres, amics!!!

CONTINGUTS
dissenyss · 2013