NOTÍCIES
12 > mai > 2011

MUGROMAN EN FORMAT REDUÏT A LA PRESENTACIÓ D′ESQUERRA XIXONAEl proper divendres podreu gaudir d′un dels concerts de Mugroman més variat: el trio show.

El grup actuarà a partir de les 23:00 a la Sala Bebop de Xixona, aprofitant la presentació d′Esquerra Xixona, i amenitzarà la nit amb el seu espectacle en format reduït, amb Raül a la bateria, Pasqu al Baix, i Javi a la veu i la guitarra.

El concert estarà format per versions clàssiques, cançons de tota la discografia mugromanera, així com alguns temes nous (en format reduït, cal repetir).

Cal explicar que no serà un concert Mugroman com a tal, ja que la manca de les dos guitarres i la dolçaina li lleven el caràcter 100 % mugromaner, però no l′esència freak del grup.

Esteu preparats per a escoltar clàssics de la música dels Beatles, Oasis o Platero y tú? Esteu llestos per a recordar cançonetes com Buscant un bar o No puc callar? Voleu un avançament de temes com Estic viu o Érem tots?

Doncs us esperem demà divendres a les onze de la nit al Bebop de Xixona.

No falteu!!!

Foto: D′esqurra a dreta: Pasqu al baix, Raül cantant i Javi a la guitarra, en la festa d′Esquerra Xixona al Bebop, l′any 2007.

[Més informació...]

CONTINGUTS
dissenyss · 2013