NOTÍCIES
29 > abr > 2011

VOLEM MÉS, NOU DISC JA A LA VENDA!!!El tercer disc d′estudi de Mugroman ja està a la venda. En breu publicarem els llocs on podràs adquirir-lo. Mentrestant, podeu anar fent boca descarregant-lo al nostre bandcamp.

www.mugroman.bandcamp.com

Després de dos anys des de l′última publicació, Mugroman al Postiguet (2009), i de cinc des de l′últim treball d′estudi, Esclaus de la nit (2006) el grup xixonenc presenta aquest nou disc amb el títol de Volem més. El directe al Postiguet, editat en cd i dvd, volia representar una transició, un resum d′una etapa i la mostra d′un nou estil que suposava un canvi de rumb musical que es fa visible al nou àlbum.

El disc ha estat enregistrat a Banyeres del Penedés, als estudis La casa murada, amb Jesús Rovira (baixista de Lax′n′busto) i el mateix grup a la producció. Inlcou 14 pistes i l′edita la discogràfica valenciana Mésdemil.

Un dels nous temes compta amb la col·laboració de Pol Fuentes, cantant de Rosa Luxemburg. A més, el grup va compondre una cançó per homenatjar els 25 anys de les trobades d′escoles en valencià i per a l′ocasió va demanar la col·laboració d′altres músics valencians que hi han posat veu: Sant Gatxo, 121 dB, Obrint pas, La gossa sorda, Orxada sound system, Rapsodes i Aspencat.

[Més informació...]

CONTINGUTS
dissenyss · 2013