NOTÍCIES
22 > abr > 2011

VOLEM MÉS: EN DESCÀRREGA GRATUÏTANOVA ETAPA
Després de dos anys des de l′última publicació, Mugroman al Postiguet (2009), i de cinc des de l′últim treball d′estudi, Esclaus de la nit (2006) el grup xixonenc presenta aquest nou disc amb el títol de Volem més. El directe al Postiguet, editat en cd i dvd, volia representar una transició, un resum d′una etapa i la mostra d′un nou estil que suposava un canvi de rumb musical que es fa visible al nou àlbum.

EL DISC
Ha estat enregistrat a Banyeres del Penedés, als estudis La casa murada, amb Jesús Rovira (baixista de Lax′n′busto) i el mateix grup a la producció. Inlcou 14 pistes i l′edita la discogràfica valenciana Mésdemil.

COL·LABORACIONS
Un dels nous temes compta amb la col·laboració de Pol Fuentes, cantant de Rosa Luxemburg. A més, el grup va compondre una cançó per homenatjar els 25 anys de les trobades d′escoles en valencià i per a l′ocasió va demanar la col·laboració d′altres músics valencians que hi han posat veu: Sant Gatxo, 121 dB, Obrint pas, La gossa sorda, Orxada sound system, Rapsodes i Aspencat.

Vídeo de Moltes veus, utilitzat per Escola Valenciana per a promocionar els concerts de La Gira: http://www.youtube.com/watch?v=0IF4vtk_HRw

AGENDA
Pròxims concerts a València, Barcelona, Xixona, Alacant... Pareu atenció a l′agenda a www.mugroman.com (la pàgina web es renovarà pròximament)

DESCÀRREGA
Descàrrega del nou disc (i dels anteriors àlbums): http://mugroman.bandcamp.com

Amb la descàrrega completa del disc hi ha tot el material addicional: el llibret amb les lletres i la informació del disc, la galeta i la portada i la contraportada.

[Més informació...]

CONTINGUTS
dissenyss · 2013