NOTÍCIES
29 > mar > 2011

NIT DE FUSIÓ MUSICAL AL CAMON D′ALACANTUna de les especials raons per les que existim és la música, si no, la més important. La música no enten de llengues, de colors, ni d′estils,... sols és música.

Aquesta va ser la tasca que ens va portar aquest darrer diumenge a disfrutar d′una jornada nova i inolvidable. Escoltar bona música d′arrel gitana, entre rumba, tango, etc, a càrrec del Niño Miguelito i el seu inseparable guitarrista Juan Ramón. Acompanyats de Ramón, un especial saxofonista amb una qualitat espectacular. Quatre cançons de pura sensibilitat musical.

D′aquesta primera part es va passar, mitjançant una transició, a la segona. Aquest canvi es va donar amb un hit comercial d′arrel flamenca: el Noches de Bohemia de Navajita Plateá.

A continuació, la segona part del concert es va donar amb un repàs ràpid de la nostra trajectoria, començant pel nou single Moltes veus. Seguidament, la mítica La nostra gent (Esclaus de la nit, 2006) i la versió canyera de Consumit (Cendra, 2004); seguidament ens vam deixar la pell amb la potència de Pols de fada, una semi-balada rockera del nou disc que ens emociona especialment; després d′aquesta descarrega d′adrenalina, vam continuar amb una versió d′allò més freak i a la vegada xulíssima (Flying Free de Pont Aeri, 1999); vàrem finalitzar aquesta part amb la tralla del tema Si no estàs (Volem més, 2011).

Amb aquest segon acte acabat, va arribar la recta final. La fusió pura entre el Niño Miguelito i Mugroman, transformats en Mugro-Lito. Una unió arrancada per una improvització funk en la que vam intercanviar instruments entre nosaltres, amb l′aparició especial al baix del gran Mano. Amb la improvització finalitzada, vam contimuar amb l′èxit de Miguel, No vale la pena, i amb la nostra De la Puça a l′infern.

Per a finalitzar el concert, què millor que una cançó significativa, que tancava la jornada musical, així com aquesta edició de març de Puentegramas, en el que la plataforma celebrava el seu segon aniversari (Felicitats Puentegramas). La cançó, Amigos para siempre de Los Manolos, havia estat ja interpretada al festival que la plataforma va realitzar el passat mes d′octubre, i la vàrem tornar a fer ajudats per un públic molt receptiu.

Estem molt orgullosos d′haver format part d′aquesta experiència que ens ha unit amb una gent d′estils oposats, però que, com començava explicant aquesta noticia, te molt més en comú amb nosaltres del que es pot pensar. Allò comú es resumeix en una paraula:

MÚSICA!!!

CONTINGUTS
dissenyss · 2013