NOTÍCIES
22 > mar > 2011

MUGROMAN I EL NIÑO MIGUELITO A PUENTEGRAMAS LIVEAquest diumenge tindrem el plaer d′experimentar una fusió amb el Niño Miguelito, un Mozart del segle XXI que junt al seu guitarrista Juan Ramón, uniran el seu so flamenc amb el nostre so electric i potent per a crear noves sensacions.

No és la primera vegada que ens fusionem amb Miguel, ja que el darrer mes d′Octubre ja vam poder gaudir de la seua companyia al segon festival Puentegramas, al barri alacantí de Juan XXIII, on vam tocar un tema propi de Mugroman (la nova cançó Moltes veus), un tema del Niño Miguel (No vale la pena), i una versió del Amigos para siempre de Los Manolos.

Us deixem amb l′entrevista que vàrem realitzar el darrer dia 16 a la Radio Puentegramas, on es va parlar sobre els dos grups i sobre la fusió que portarem a terme.També us adjuntem una foto que publica hui el diari El País del anterior concert de Puentegramas (a la foto apareix assegut Juan Ramón i de peu Paco. El peu de foto està malament, així com l′autoria, que és de José Luís Carrillo) Clickeu en Més informació.

Us esperem a tots el proper diumenge dia 27, a les 19:00 en l′Aula Camon d′Alacant, al costat del parc de Canalejas.

Foto: José Luís Carrillo
De peu, d′esquerra a dreta: Javi, Miguelito, Juan Ramón, Paco i Pasqu
Assegut: Raül

[Més informació...]

CONTINGUTS
dissenyss · 2013