NOTÍCIES
19 > mar > 2011

LA NOVA GIRA HA ARRANCAT AMB ÉXITEl primer dels dos concerts fou el passat dijous 17, a la Sala The One de Sant Vicent, antiga Nave 8 on ja haviem viscut grans moments en 2005 amb Obrint Pas, o en 2008 amb Disidencia i La Kinki Beat. Un concert organitzat per la SEPC de la Universitat d′Alacant on no va faltar de res. Un ampli abanic d′estils es van passejar pel gran escenari de la sala oferint al públic assistent una varietat amb molta qualitat.

I és que no vàrem estar a soles. Pellikana van ser els encarregats d′obrir la nit amb la seua festa particular, festa que va seguir el grup Desgavell, que va escalfar l′ambient per a donar pas al nostre concert.
Nosaltres varem oferir un set list carregat de temes nous, amb infinits guinys a clàssics de la música, com estem acostumats, i amb un popurrí dels clàssics propis.
Després, el so contundent de L′Home de Llanda va invadir la sala, per a acabar amb la música festera del Belda i la seua banda.

----------------------------

El segon concert de la nova gira, el darrer divendres dia 18, va ser en un ambient un tant diferent. Un festival que des de fa 15 edicions congrega a milers de joves de totes les comarques del sud a la Discoteca Camelot de Santa Pola. Un esdeveniment plagat d′una diversitat de sales i estils per a tots els gustos. Nosaltres vàrem ser els encarregats de tancar la Sala principal on es realitzàren els concerts. Tocar després dels Canteca de Macao fou un gran honor. Un plaer també poder continuar la festa per a tots aquells que van acudir a la sala dels concerts.

Un gran espectacle, molta calor, suor, humitat, però un públic de 10 que ens va fer el bolo d′allò més fàcil.

________________________________

Moltes gràcies a tots els assistents a aquestos dos concerts, perquè no ho oblideu, sense vosaltres no hi ha espectacle!!!

CONTINGUTS
dissenyss · 2013