NOTÍCIES
27 > des > 2010

FA UN ANY DEL PROJECTE EPSTEIN BAR (EP)El curs 2009/2010 el vam rebre amb un nou projecte per a desengreixar vells temes sense cabuda a Mugroman, i disfrutar amb nous sons i directes. Aquell projecte, format per Javi, Pasqu i Raúl (Veu i guitarra, baix i bateria respectivament) va durar uns mesos en els que vam disfrutar d′un nou rumb i noves possibilitats.

D′aquella formació paral·lela sols queda l′essència, així com alguns temes que hem recuperat per al nou disc de Mugroman. Però sobretot queda el record d′uns dies de varietat i absència de complexes.

Hui fa un any de la gravació del EP d′Epstein bar, un curta durada que mai va vore la llum, però que ens va servir per a reflexionar sobre la nostra música i les nostres possibilitats.

Us deixem amb el video de la gravació de l′EP.També us adjuntem un resum del primer directe d′aquella formació paral·lela a Mugroman, a la Llotja Sala Cultural d′Elx. Curiosament, un any abans del nostre concert experimental d′enguany, al mateix lloc, però aquesta vegada com a Mugroman.Nota: al primer concert d′Epstein bar encara no teniem clar el nom. Per aquells temps ens deiem Studebackers.

CONTINGUTS
dissenyss · 2013