NOTÍCIES
06 > des > 2010

2a FIRA DE NADAL DE XIXONAEl nadal s′apropa i, com tots els anys, els carrers i les tendes comencen a enlluernar d′una forma especial. I en un poble com Xixona, tradicionalment arraigat a la producció del torró, dolç nadalenc per antonomàsia, no podia faltar una Fira de Nadal on poder mostrar els seus productes.

I aquesta fira se celebrarà els propers dies 10, 11 i 12 de desembre a Xixona, Fira de Nadal que, en la primera edició de l′any passat, va acollir centenars de visitants de tot arreu de la provincia d′Alacant.

I com no, la cuna del torró també és la cuna d′alguns grups musicals que no han volgut faltar a aquesta cita tan especial.
L′acte inaugural quedarà en mans dels nostres amics de Km. 0, el divendres dia 10, que escalfaran motors per a un cap de setmana, que esperem, siga vibrant.

Per a finalitzar aquesta fireta, com a acte de clausura, podreu disfrutar de la nostra presència. Un Mugroman en format reduït (amb els tres xixonencs Javi, Pasqual i Raúl) que us regalarà versions clàssiques dels Beatles, Oasis o Bon Jovi, un recull dels seus millors temes, i algunes cançons noves.

Us esperem aquest diumenge, dia 12, a la Plaça de Xixona, en l′acte de clausura de la 2a Fira de Nadal.

Foto: Pilar Cortés
Font: www.diarioinformacion.com

CONTINGUTS
dissenyss · 2013