NOTÍCIES
30 > nov > 2010

ELX: CIUTAT ESCOLLIDA PER A L′EXPERIMENTACIÓLa Llotja Sala Cultural d′Elx fou l′elegida per a testar en directe alguns temes del nou treball que començarem a gravar en gener.

Una ciutat amb un públic que ens ha tratat molt bé cada vegada que hem anat i que ens va brindar la possibilitat, com a grup convidat de l′Amplifica′t, d′explorar el nostre nou so en directe en una sala de luxe.

Des que aquest estiu ens posarem a disenyar l′interior del nou disc, encara no haviem triat un dia en concret per a experimentar amb el seu contingut. En alguns concerts havia sonat la cançó Volem més, així com les tres inèdites de Mugroman al Postiguet (Un mal millor, Sóc jo i En un perdut racó del temps), cançons que també formaran part del nou treball. Però no fou fins al passat dissabte, quan vam escollir el dia per a experimentar de veritat amb un recull de noves cançons, en concret sis, en un concert exclusiu, ja que actualment no estem fent bolos per a així poder centrar-nos en la gravació.

El concert va començar en retard, fet que ens va obligar a reduïr el repertori, deixant de costat, per decissió propia, himnes com La nostra gent o Ja pots respirar en detriment de cançons noves que poc a poc us començaran a sonar.

Un set list extrany per als qui ens solen seguir, perquè diferia molt del que esteu acostumats. Una primera part repleta de temes nous que va portar a un final de concert prou més familiar.

SI NO ESTÀS
CONSUMIT 2010
SÓC JO
POLS DE FADA
ÉREM TOTS

UN MAL MILLOR
LLIURE I DIFERENT
MALA VIDA (Mano negra cover)
LA MANTA

HAY POCO ROCKNROLL/ DE LA PUÇA

Us adjuntem alguns videos del concert.


CONTINGUTS
dissenyss · 2013