NOTÍCIES
07 > nov > 2010

TENIM DATA I LLOC PER A LA GRAVACIÓ DEL NOU DISCDesprés de més de cinc anys d′espera, la gravació del nou disc ja te data i lloc. Tot començarà el 7 de Gener, ni més ni menys que als estudis Casamurada de Banyeres del Penedés (Tarragona). Uns estudis per on han passat grups com Els Pets, Rosa Luxemburg o Lax′n′busto.

Precisament aquests últims seran els encarregats de la producció del nou treball, més concretament Jesús Rovira, baixista dels Lax′n i compositor d′himnes com Llença′t, Miami Beach o La meva terra és el mar.

El darrer disabte 23 d′octubre ens vam reunir amb el propi Jesús Rovira a La Casamurada per a visitar els estudis i parlar sobre la producció i el procés de gravació. En un principi, ens tancarem vora 15 dies, a partir del dia 7 de Gener, i enregistrarem 13 temes que ja estem ultimant al local d′assaig.

El procés de composició ha estat molt llarg. Hem reunit una vintena de cançons recuperades dels nostres arxius. Des de cançons recents, composades aquest estiu, fins a temes que teniem guardats de l′any 2004. D′aquest recull de demos, hem gravat una maketa de 17 cançons, de les quals hem fet una tria final de 13 (les definitives del disc) amb l′ajuda de Jesús Rovira.

Aneu familiaritzant-vos amb temes com Si no estàs, Lliure i diferent o Pols de fada, perquè en 2011 us acompanyaran allà on anigueu!!!

Us adjuntem un video-clip dels Lax′n′busto gravat a l′estudi Casamurada, per a que pogueu vore de primera mà com és.El 2011 serà un gran any per a tots els seguidors de Mugroman

[Més informació...]

CONTINGUTS
dissenyss · 2013