NOTÍCIES
30 > ago > 2010

LA MUGROGIRA 2010 HA ARRIBAT AL SEU FINALDotze han estat els concerts d′aquesta gireta d′estiu que ens ha portat per diversos pobles del País Valencià per a donar-li rodatge al nou mugro-projecte. Ara ens toca treballar per a donar el millor de nosaltres a l′estudi, que si no falla la cosa, entrarem a gravar a mitjans del mes de desembre el que serà el nostre 4t treball.

Quede-vos amb alguns dels següents titols, perquè és molt possible que el proper any comencen a sonar als vostres reproductors:
Si no estàs, Estic viu, Pols de fada, El nostre món, Lliure i diferent,...

Últim concert de la gira
El passat dissabte vam tancar la Mugrogira 2010 al Batoi rock, un festival amb un cartell familiar, amb grups amics com Inèrcia, Conpoco-band, etc. Vam disfrutar molt d′aquest concert, on vam estrenar una cançó que en breu sonarà pel País Valencià, El nostre món (titol provisional), i on vam gastar totes les energies que ens quedaven.

Que la Mugrogira 2010 acabe significa que no anem a vore a Mugroman fins una pròxima gira? No. Hem tancat el que vam anomenar com Mugrogira 2010, que des d′abril fins a agost ha fet que tocàrem en llocs emblematics com Alacant, Benlloch, o la tornada a Xixona. Ara seguirem amb algun concert eventual, un d′ells molt especial que ja us anunciarem quan siga oportú, i alguna que altra aparició diferent.
També comencem a tancar el que serà la gira presentació del pròxim disc, gira preparada per a l′any vinent. Ja tenim algunes dates confirmades, una d′elles al principat de Catalunya, fet que ens fa molta il·lusió, ja que fa molt de temps que no toquem pel nord, i també estem negociant algunes més.

*Foto: Pepe Girona Lenyo (Feslloch 2010)


CONTINGUTS
dissenyss · 2013