NOTÍCIES
21 > jul > 2010

LA CREACIÓ ESTÀ EN MARXADesprés de l′experiència amb Lapsus, vam decidir fer un projecte més sòlid i seriós. Javi, Raúl, Pasqu, i Bernat, amb ajuda d′altres amics, vam començar a donar forma a cançons, vam recuperar algunes antigues, i el més important, vam donar nom al projecte que hui per hui, està ben consolidat: Mugroman.

D′allò farà ara 8 anys. Un any després, l′estiu de 2003 començàrem a fer concerts i a tocar tots els temes i les versions escollides, fins que a finals d′aquell mateix any ens decidirem a gravar el que seria el nostre primer disc: Cendra (publicat en 2004).

Per sort, aquell primer disc ens va fer girar per tot el país valencià, i ens va fer guanyar el nostre primer premi, L′esclat de Berga (BCN), que ens va fer plantejar-nos el nostre següent repte, un disc de llarga durada que reflectira més encara la nostra esència. Gravat a l′estiu de 2005, l′Esclaus de la nit va vore la llum a l′any següent, i ens va obrir les portes a nous festivals, a catalunya i catalunya nord (Perpinyà), així com ens va fer guanyar diversos concursos.

Després de més de dos anys amb la gira Esclaus de la nit, l′estiu de 2008 vam decidir començar a treballar en noves cançons per a gravar, a final d′any, el que seria el nostre tercer disc. La varietat i quantitat de cançons fou un èxit (unes 30 demos gravades) composades entre la majoria dels membres del grup.
Eixe mateix estiu, el nostre amic Dani ens va proposar la gravació d′unes cançons en directe a la platja del Postiguet d′Alacant cap a setembre, cançons que es convertirien en un concert sencer, que editariem en dvd amb el tercer cd (com a extra).
La gran qualitat visual i sonora del directe, ens va fer replantejar-nos la edició, i degut a que el treball sobre les noves cançons no va ser el suficient, vam decidir publicar el que seria el nostre primer directe (en CD/DVD): Mugroman al Postiguet (2009)

Aquest treball va tancar una primera etapa, i va reflectir tot allò viscut amb els dos anteriors discos.

A principis d′enguany, el grup va sofrir modificacions en la formació i va encarar una nova gira per a agafar tables als escenaris amb el nou guitarrista i amb un so renovat. Després d′una gira de 12 concerts, ens hem decidit a començar a gestar un nou disc. Anem a continuar donant forma a algunes de les 30 demos guardades en la recàmara, a exposar noves cançons, així com a crear noves melodies.
Un treball costós però molt gratificant que comença hui (dia 21 de juliol de 2010) i que esperem es veja reflectit en deu o dotze temassos enregistrats a finals d′any (si tot va bé), per a que el 2011 començe amb una nova gira plena de novetats, nous sons, i més festa.

Us mantindrem informats. Gràcies per seguir tot aquest temps amb nosaltres.

Un mugroabraç!!!

CONTINGUTS
dissenyss · 2013