NOTÍCIES
02 > abr > 2010

RUBÉN -EL SUECO- ABANDONA EL GRUPDesprés de quasi sis anys de vivències i de més de 150 concerts junts, Rubén Espinosa, el nostre guitarrista des d′estiu de 2004, abandona el grup.

Mugroman al Postiguet va tancar una primera etapa en la vida del grup en la que es va poder demostrar el que havíem fet durant aquestos més de sis anys junts. Fou un plaer poder enregistrar tota la energia acumulada en els directes en un DVD que reflecteix el so i la posada en escena d′un grup d′amics que ha crescut als escenaris.

Ara encarem el futur amb noves il.lusions i noves perspectives. Un projecte musical més madur, però que arrastra l.esència dels orígens. Anem a intentar donar un pas més dins del panorama musical arriscant al cent per cent, i intentant calar en un públic molt exigent i necessitat de varietat musical i amb qualitat.

La decisió d.abandonar el grup ha estat, per part de tots, una decisió purament musical. L′estil i les influències de Rubén son diferents a les del nou projecte de futur, i fora de malentesos personals, la millor elecció possible ha estat que el nostre guitarrista i amic abandone la banda.

Desitgem molt bona sort a Rubén en els seus pròxims projectes, perquè sabem que és un gran guitarrista i que el seu talent el pot fer aconseguir el que es propose. Queda clar que la nostra amistat està per damunt de tot.

Moltes gràcies per aquestos sis anys de música.

CONTINGUTS
dissenyss · 2013