NOTÍCIES
01 > abr > 2010

L′INSTITUT DE XIXONA VA DISFRUTAR DE LA NOSTRA ACTUACIÓ EN DIRECTEEl passat dimecres 31 de març vam estar al nostre institut, a Xixona, realitzant xerrades i un concert final davant de més d′un centenar d′alumnes. Fou un plaer tornar a l′Institut que ens va vore creixer i retrovar-nos amb alguns dels nostres antics professors.

La jornada es va dividir en tres parts: a les onze menys quart vam realitzar la primera xerrada per als alumnes de batxiller. Un col.loqui molt interesant en el que els alumnes ens van poder coneixer més de prop, sobretot pel que respecta a la nostra faceta musical. A les onze i quart vam realitzar l′altra xerrada del matí, en este cas als alumnes de la ESO. Aquesta xarrada, més multitudinaria, va quedar marcada per l′anècdota de que el micròfon va deixar de funcionar, i vam haver de xarrar a viva veu.
A les dotze del mig dia vam fer el concert, al porx del gimnàs. El públic va poder escoltar temes clàssics del grup junt amb alguna versió i alguns temes nous.

El dia fou molt fructífer, i per a nosaltres fou un plaer tornar a l′institut, esta volta no com a alumnes. També fou molt especial que la gent jove del nostre poble que encara no ens coneixia tinguera un apropament cap a nosaltres tant directe.

CONTINGUTS
dissenyss · 2013