NOTÍCIES
21 > des > 2012

″SI NO ESTÀS″, NOU VIDEOCLIPMugroman presenta nou videoclip amb la cançó ″Si no estàs″ del disc Volem més (Mesdemil, 2011). Un xicotet homenatge a tots els que van ajudar i col·laborar amb el grup després del robatori patit ara fa un any, organitzant dos jornades benèfiques: el MUGRODIA (celebrat a Xixona el 28 de gener de 2012) i el MUGROFEST (a Sant Vicent del Raspeig el 4 de febrer de 2012). Al video, a banda dels amics i amigues, veïns i familiars, apareixen els grups que van col·laborar al festival: Xavi Sarrià (Obrint Pas), Kiko Tur (Aspencat), Sant Gatxo, Mons, Inquiro, Radio-Z i Komfussió.

A més, aprofiten per a avançar-nos que el proper mes de febrer entren a gravar el que serà el seu quart disc d′estudi. Repetiran amb Jesús Rovira (Lax′n′busto) amb qui ja van gravar el Volem més en 2011, en el mateix lloc: La Casamurada (Baix Penedés). El grup porta des de setembre (quan van tancar el Volem més Tour) donant-li forma al disc, i estos nadals hauran de sel·leccionar les 9 o 10 cançons definitives d′entre 20 composicions. El nou treball seguix l′estel rocker característic del seu últim disc, aportant noves influències amb pincelades d′indi, de música disco i de punk pop. A la seua ja característica dolçaina, s′afegiran teclats i trompetes, per a ampliar les possibilitats sonores i creatives.


----------------------------------------
Mugroman presenta nuevo videoclip con la canción ″Si no estàs″ del disco Volem més (Mesdemil, 2011). Un pequeño homenaje a todos los que ayudaron y colaboraron con el grupo después del robo sufrido hace un año, organizando dos jornadas benéficas: el MUGRODIA (celebrado en Xixona el 28 de enero de 2012) y el MUGROFEST (en Sant Vicent del Raspeig el 4 de febrero de 2012). En el video, a parte de amigos y amigas, vecinos y familiares, aparecen los grupos que colaboraron en el festival: Xavi Sarrià (Obrint Pas), Kiko Tur (Aspencat), Sant Gatxo, Mons, Inquiro, Radio-Z y Komfussió.

Además, aprovechan para avanzarnos que el próximo mes de febrero entran a grabar el que será su cuarto disco de estudio. Repetirán con Jesús Rovira (Lax′n′busto) con quien ya gravaron el Volem més en 2011, en el mismo sitio: La Casamurada (Tarragona). El grupo lleva desde septiembre (cuando cerraron el Volem més Tour) dando forma al disco, y estas navidades seleccionarán las 9 o 10 canciones definitivas de entre 20 composiciones. El nuevo trabajo sigue la estela rockera característica de su último disco, aportando nuevas influencias con pinceladas de indi, de música disco y de punk pop. A su ya característica dolçaina se añadirán teclados y trompetas para ampliar posibilidades sonoras y creativas.


CONTINGUTS
dissenyss · 2013