NOTÍCIES
16 > nov > 2009

CRÒNICA DE L′ENTREVISTA EN ONDA 15El passat 30 d′octubre, Pasqu i Javi, baixista i cantant respectivament, vam acudir a una entrevista d′allò més curiosa. Parlar de Mugroman, i més en concret parlar d′aquestos dos membres, és parlar d′impuntualitat. I és que, arribar a un estudi de rà dio, trobar-lo, i estar al 100% preparats no és gens fà cil. Però aquesta tasca la van alleugerar els tres locutors alli presents.

Només arribar als estudis, el presentador estava amb el microfon inalà mbric esperant-nos a la porta de l′estudi preparat per a començar amb una pregunta molt poc usual: Qui sou?, cosa que ens va sorprendre i que vam solventar tan rà pidament com la confiança donada pels locutors. Una vegada dins l′estudi, el catxondeo global va sorprendre mutuament (tant als músics com als periodistes). En una hora punta com són les nou del matí, van aconseguir que les rialles corregueren per tot arreu (almenys, de segur, per dins l′estudi).

Fent refereència a la situació actual del grup, que té els seus membres repartits per tota la geografia peninsular (Xixona, Alacant, Sella, Mutxamel, València i Porto), vam comentar el desig de fer assajos virtuals via internet i aquesta proposta els va portar a una innovació absurda: tocar una cançó en acústic en sales diferents. Pasqu, amb el seu baix acústic des de la sala d′entrevistes i Javi, amb la veu i la guitarra en mà , des de la sala principal. Dues cançons, Sóc jo i Fracassat (la primera cara a cara, la segona en sales separades) foren l′actuació acústica que va amenitzar els oients matutins de La onda.

Un hora molt divertida per a nosaltres i per a uns periodistes que passaren de punxar els temes més sonats a les discoteques, a riure una estona amb els mugrons, i és que, quan s′està Â  a gust fent les coses, millor és el resultat.

Felicitacions per als companys d Onda 15

*En breu penjarem totes les fotos, així com l′entrevista perquè la pugueu escoltar.

CONTINGUTS
dissenyss · 2013