NOTÍCIES
08 > feb > 2012

GRÀCIES A VOSALTES, ENCARA VOLEM MÉS!!!No hi ha paraules suficients per a descriure la nostra gratitut arran dels darrers esdeveniments i mostres de suport.

Després de que, la nit del 2 de Desembre, ens furtaren tot el material del nostre local, va passar per la nostra ment el més evident: enviar-ho tot a prendre pel sac i desfer el grup. No haguera estat una decissió fàcil. Deu anys tocant cançons, deu anys fent concerts i deu anys per a aconseguint consolidar un projecte nascut de les il·lusions d′uns joves que tan sols volien fer música i passar-ho bé. Un projecte que al final es va convertir en la nostra vida.

Una de les nostres cançons diu: ″...Intentant anar a contracorrent, amb la nostra gent″. Potser mai haviem fet tant de cas a les nostres lletres, però ara mateix ens hem adonat que ″la nostra gent″ ha estat des dels inicis una de les raons més importants de la nostra existència. Un pilar base de Mugroman.

″La nostra gent″ s′ha convertit ara també en un motiu per a poder respirar. És més, en un motiu per a voler més. El Mugrodia i el Mugrofest, entre altres tants gestos de suport, han aconseguit que ens oblidem de tot el que ens ha passat i que comencem a valorar una cosa que feia temps que hauriem d′haver fet: que no estem sols. Mugroman no és res sense l′anomenada ″nostra gent″, i ara podem afirmar que ″la nostra gent″ existeix de deveres

Mai podrem agrair-vos suficientment tot el que heu fet per nosaltres estos mesos.

Moltes gràcies als nostres amics xixonencs, que amb esforç i treball es van currar un MUGRODIA que no podia haver anat millor. Des dels mes grans fins als més xicotets, des dels més bacales fins als més rockers, des dels més amics fins als simples coneguts, el Mugrodia es va convertir en una constant demostració de valors: companyerisme, amistat, empatia, amor, passió,... esforç, compromís i diversió.
Els més amics, els més coneguts, els més amics dels amics, els grups (molt grans Inèrcia, Pellicana, Kelesden, Blex, Swing Manouche), els familiars,... tot un poble demostrant-nos el seu suport. Moltes gràcies Aitor, Ainhoa, Alejandro, Bego, Cristina, Isaí, Dani, Santi, Xuxmy, Sara, Pili, Fabian, Marcos, Maica, Isis, Aida, Llúcia (és tan gran la llista que oblidarem alguns noms, disculpeu-nos, i per favor, dieu-nos-ho si no esteu, que volem nombrar-vos a tots), els comerços de Xixona (tants i tan bons), els Kavallers del Cid, els mestres paellers José Daniel i Mendosa, Bart i Familia, la Colla de Dolçainers ″Els Arreplegats″, la Batucada ″Estic bollint″, Llesca, Julio el carnicer, Txavo i Box al mugrotorneig, Álvaro i Jose Luís,... sou tants, i sempre heu estat ahi.

Per una banda, els amics ens van donar una dosi de moral amb la seua jornada mugromanera. Per altra, la música ens va donar una espenta d′estima també al MUGROFEST. La música personificada en companys amb qui tantes voltes hem compartit escenari, com la gent de Sant Gatxo i Komfussió, els amics de Pura Mandanga, Inquiro, RadioZ i Mons! Va ser una nit massa gran. L′amabilitat de la Sala The One, que va posar totes les facilitats possibles; els técnics, seguretat, operaris de netetja,... tots. Com no la representació d′Obrint Pas, amb Xavi Sarrià, i la d′Aspencat amb Kiko Tur. Sabem que per a vosaltres també va ser un esforç gegant arrimar-vos a Sant Vicent i sempre vos estarem agraïts. Gràcies també Josep Nadal per haver-ho intentat (Txe, va ser una llàstima) Al sindicat de l′humor, que va amenitzar la nit entre grup i grup d′una manera espectacular. A Cas, Clara i Alejandro pel seu curro amb el video. Als djs i vdjs. A Jose Luís Carrillo i la resta de fotògrafs per plasmar amb tanta qualitat les escenes de la nit. A Carlos Suay, Carlos i Dani per fer que el so fora perfecte. Carlos Pasqual, la gent de sempre de Puentegramas, i el nostre capo des de la distància, Dani. I per supost, a Olga i Ismael, falten paraules per a expresar la nostra gratitut cap a vosaltres.

I com no, a les més de 200 persones que van vencer al fred per fer la nostra nit seua, entre elles les amigues incondicionals sense les quals no seriem ningú. Sí, Ainhoa, Cristina, Pili, Bego i el gran Faloco.

Com ja vam dir, ENS HAN LLEVAT ELS INSTRUMENTS, PERÒ NO ENS HAN LLEVAT LA VEU!!!. Gràcies a tots vosaltres tenim/teniu Mugroman ″per a rato″!

CONTINGUTS
dissenyss · 2013