NOTÍCIES
28 > des > 2011

EL PROGRAMA ′CRONO BÀSQUET′ DE RTVV JA COMPTA AMB SINTONIA PRÒPIAEl programa de RTVV Crono Bàsquet comptarà a partir d′ara amb una sintonia ′made in′ Mugroman. El darrer divendres 23 de desembre es va estrenar el videoclip de la cançó, que combina seccions del programa amb imatges del grup tocant al Centre del Tecnificació (Canxa del Lucentum Alacant).
Sobre Crono Bàsquet:
És un programa setmanal que cobreix tota l′actualitat relacionada amb el nostre Bàsquet, des dels grans (València Bàsquet, Lucentum i Ros Casares), fins als Clubs de base de totes les nostres comarques.
S′emet els divendres a les 20:30 i els dissabtes vora les 15:00 per Nou2 (antic Punt2).

Sobre la cançó:
Els amics de Crono Bàsquet ens van proposar escriure′ls la cançó a principis de novembre per al comiat del programa de Nadal (del 23-12-11). Les primeres demos es van gravar a Aliparc Estudios, i amb estes, vàrem perfilar la cançó definitiva al local d′assaig de Viola (Xixona).
El diumenge 27 de novembre, es van gravar les bateries al local, i el dimecres 30 es va gravar el baix, guitarres i veus a Aliparc Estudios (Casa de Paco).

Curiositat que envolta la cançó:
Com ja sabeu, el divendres 2 de desembre ens van entrar a robar al local d′assaig. Com que haviem agafat com a ampli el capçal ENGL i el multiefectes G-Major, el baix Jazz Bass, i les guitarres Les Paul i Telecaster, les vàrem poder salvar.
Per desgràcia, a banda de tot el material que vam perdre, es va quedar al local tota la microfonia de gravació (d′haver enregistrat la bateria), que ens l′havien prestat. També ens la van furtar.


[Més informació...]

CONTINGUTS
dissenyss · 2013