NOTÍCIES
08 > nov > 2011

DES-ENDOLLAT, GIRA ACÚSTICA 2011/2012Què és Des-endollat?
Des-endollat és la nova Gira Acústica que presenta Mugroman. Un tour ben diferent que dona un gir de 180 graus als temes del grup, rescatant alguns clàssics amagats per la discografia mugromanera que per una cosa o per un altra no tenen espai a l′actual show; reversionant les canços més mítiques de la propia banda; i per suposat, seleccionant les covers més apetitoses per al format ″sense-endoll″. Un viatge per estils musicals com el country, la bossa nova, el jazz, fins al pop més acústic o el rock mtv unplugged dels grans grups de hard rock americans.

Quan comença aquest tour?
El proper dissabte 19 de Novembre serà la presentació de la Gira Acústica 2011/2012, com no podia ser d′un altra manera, al nostre poble: Xixona, en un lloc ben emblemàtic, L′Asociación Cultural ″El Trabajo″.

Qui pot entrar i quant costa?
Al concert podrà entrar tot el món. A pesar de ser un lloc exclusiu per a socis, estarà obert a tot el públic que ho vullga. Podreu sopar mentre veieu el concert, fer-vos uns vermudets, uns cubatetes, i tot el que vullgueu. Tot, excepte fumar. Què se li ha de fer.
Per supost, el concert és gratuït!

Significa açò que acaba la ″Volem més tour″?
NO. ″Volem més tour″ continua paral·lelament amb el directe més enèrgic de la banda.

VIDEO PROMOCIONALVoleu un Des-endollat al vostre poble?
Si voleu que la Gira Acústica passe pel vostre poble, parc, bar, associació, penya,... sols heu de preguntar-nos sense cap compromís a mugroman@gmail.com . Si voleu que toquem, tocarem!

CONTINGUTS
dissenyss · 2013