NOTÍCIES
06 > oct > 2011

MUGROMAN AL POSTIGUET, COMPLET AL YOUTUBEMUGROMAN AL POSTIGUET

Després dels dos primers discs, Cendra (Cambra Records, 2004), i Esclaus de la nit (Autoeditat, 2006), i de més de 100 concerts per tot arreu del País, Mugroman va enregistrar el seu primer CD/DVD en directe. Un recull de les millors cançons dels seus dos treballs, versions mítiques (The Final Countdown, La Manta,...), i un avançament del que seria el seu proper nou disc Volem més (Mesdemil, 2011) amb En un perdut racó del temps, Sóc Jo, i Un mal millor. La millor manera de tancar una etapa, i de guardar un bon record per a la posteritat.

Alacant, 13 de Setembre de 2008.

Publicació en CD/DVD en Juliol de 2009EXTRES I ENTREVISTES

Extres del pack CD/DVD Mugroman Al Postiguet (2009) on els membres i amics del grup repassen els anys de vida, el present i el futur de la banda. Imatges enregistrades a la Platja del Postiguet el mateix matí del mític concert, i a la finca xixonenca de Viola (mesos després del concert). Javi Ivànyez, Raül Carricondo, Pasqu Sanchis, Rubén Espinosa, Bernat Picó i David Garcia ens parlen sobre les cançons, els concerts i les anècdotes més divertides viscudes en els seus 5 anys d′existènciaENTRE BASTIDORS (Plaça de Bous d′Alacant, 2008)

Extres del tercer treball dels xixonencs, Mugroman Al Postiguet (2009), on pots vore entre bastidors al grup. Proves de so, preparació inicial del concert i entrevista final. A més, imatges del públic i del grup en directe, aquellla nit del 15 d′Octubre de 2008 a la Plaça de Bous d′Alacant, i un fragment del single que presentàven: Sóc jo.


CONTINGUTS
dissenyss · 2013