NOTÍCIES
05 > oct > 2011

PRÒXIMA PARADA, MAREAROCK FESTIVALUna de les cites més importants de l′any està a la cantonada. El proper dissabte 15 d′Octubre, tancarem un dels festivals més en forma de l′Estat: El Marearock Festival, amb un cartell que parla per sí soles.

De nou tornarem a compartir escenari amb els companys d′ Obrint Pas, Sujeto K, la Raíz, Envidia Kotxina, Trashtukada, Proyecto Jipi, Fuckopfamily i Eskorzo, a més de Poncho K, Iratxo i Sensa Yuma. Un festival sense desperdici on s′espera un ambient espectacular.

Com a noticia d′última hora, el concert s′ha hagut de translladar a Sax, per problemes amb l′Ajuntament i la Plaça de Bous d′Alacant. Aquest fet fa encara més important la cita, ja que els concerts acabaran a les 6 del matí (i no a les 2 com s′esperava a Alacant), hi haurà zona d′acampada, Rave, Autobusos cada hora, i fins i tot, autobúsos directes a Alacant.

Concerts non stop en dos escenaris des de les 15 hores. I a més, no t′ho pots perdre, Mugroman tancarà els concerts!!! A què esperes, encara no tens l′entrada? Pots comprar-la anticipada per 16 euros o en guixeta per 20.

(Clicka a més info per a saber més!!!)

[Més informació...]

CONTINGUTS
dissenyss · 2013