NOTÍCIES
12 > set > 2011

′VOLEM MÉS′ AL CAMP DE L′HÉRCULESFoto: www.herculescf.com

L′Hércules C.F. d′Alacant ha començat esta temporada amb la iniciativa de fer sonar a grups de la provincia en els partits que afrontarà l′equip com a local.

El darrer partit, del dissabte 10 de Setembre, que va enfrontar a l′Hércules amb el Recreativo de Huelva, Mugroman fou el grup de la jornada. El disc ′Volem més′ va sonar a l′estadi mentre els jugadors escalfaven, i al descans després de la primera part de joc, Entre cançons l′speaker va aprofitar per a citar breument la nostra biografia.

Per a nosaltres, com a grup, ha estat un plaer formar part d′aquesta iniciativa i esperem prompte poder tornar-la a repetir, això sí, la pròxima vegada amb un resultat millor, ja que els alacantins van caure per 0-1 contra el decà de la lliga.

Una jornada agridolça que ens deixa a l′Hércules amb la primera derrota, al Deportivo Alcoyano sense conèixer la victoria; L′Elx sí va poder arrancar una important victòria en Balaídos que els ha deixat dalt de la taula.

A hores d′ara és complicat vaticinar resultats, però des d′aci desitgem poder contemplar la pròxima temporada un derbi Hércules- Elx en primera divisió. Complicat, però no impossible.
I per supost, seguir veient crèixer al Deportivo en segona, i qui sap, algun any poder vore la ciutat d′Alcoi amb un equip de primera.

CONTINGUTS
dissenyss · 2013