NOTÍCIES
20 > oct > 2009

GIRA DEL 9 D′OCTUBREEl passat 8 d′octubre començà una mini-gira de 3 concerts que fou molt gratificant. Un tour que començà en les paelles universitàries al recinte de l′IFA, a Elx (el Baix Vinalopó), amb un muntatge de qualitat. Un concert en un hora discreta (16:00h) que obria el festival de les paelles.

Després d′aquest bolo, ens encaminàrem amb la furgo cap a Benissa (la Marina Alta). Després d′encetar la nit, la festa va prosseguir de la mà de Lilit i Dionís. Cal destacar la qualitat del so, on tant el grup com el públic vàrem disfrutar d′una bona vetllada. Dona gust tocar quan les coses estan ben fetes.


Divendres, 9 d′Octubre, la ciutat de Novelda (les Valls del Vinalopó) fou l′encarregada de rebre′ns. Un parc de l′auditori molt ben preparat per a aquest tipus d′actuacions va acollir un concert amb uns companys de qualitat. Els locals Mental symphony, amb la seua mescla de hard-rock i heavy i, vinguts de València, 121dB, que presentaven el seu nou treball Assaig/Error, el qual vam poder intercanviar amb el nostre també recent CD+DVD Mugroman al Postiguet.

Les imatges d′aquesta mini-gira ja estan disponibles en l′apartat de fotos.

[Més informació...]

CONTINGUTS
dissenyss · 2013