VíDEOS

Si no estàs (Videoclip Oficial), Volem més 2011

Videoclip dedicat a tots aquells que van ajudar al grup després del robatori patit en desembre de 2011, organitzant el MUGRODIA (jornada benèfica celebrada a Xixona pels amics i amigues, i veins del poble) i el MUGROFEST (festival benèfic amb la participació de molts groups i companys).

Enregistrat els dies 28 de gener i 4 de febrer de 2012 a Xixona (Mugrodia) i a la Sala The One de Sant Vicent del Raspeig (Mugrofest).

GRUPS COL.LABORADORS: Xavi Sarrià (Obrint Pas), Kiko Tur (Aspencat), Sant Gatxo, Mons, Inquiro, Pura Mandanga, Radio-Z i Komfussió- MUGROFEST
Pellikana, Inèrcia, Kelesden, Blex i Swing Manouche- MUGRODIA.

------------------------------------------------
(CASTELLANO)

Videoclip dedicado a todos aquellos que ayudaron al grupo después del robo sufrido en diciembre de 2011, organizando el MUGRODIA (jornada benéfica celebrada en Xixona por amigos y amigas, y vecinos del pueblo) y el MUGROFEST (festival benéfico con la participación de muchos grupos y compañeros).

Grabado los días 28 de enero y 4 de febrero de 2012 en Xixona (Mugrodia) y en la Sala The One de Sant Vicent del Raspeig (Mugrofest).

GRUPOS COLABORADORES: Xavi Sarrià (Obrint Pas), Kiko Tur (Aspencat), Sant Gatxo, Mons, Inquiro, Pura Mandanga, Radio-Z y Komfussió- MUGROFEST.

Pellikana, Inèrcia, Kelesden, Blex y Swing Manouche- MUGRODIA.


dissenyss · 2013