NOTÍCIES
2009

17 > nov

MUGROMAN JA ÉS AL TUENTI

Si vols estar actualitzat constantment a través de la teua xarxa social, ja ens pots trobar al tuenti. Utilitza l′eina de buscar i agrega′ns!! Ens trobaràs com a Mugroman al Postiguet

16 > nov

CRÒNICA DE L′ENTREVISTA EN ONDA 15

El passat 30 d′octubre es va realitzar una curiosa entrevista als estudis d′Onda 15 de Sant Joan d′Alacant, on dos dels mugromembres van jugar amb els locutors, que s′ho passaren d′allò més bé.

15 > nov

MAKING OFF DE L′ATAC DE MUGROMAN

Mugroman Al postiguet és des de juliol una realitat. Però aquesta publicació fou fruit de molts mesos de dedicació i treball. Concert, gravació, correcció i mescla, masterització, muntatge, entrevistes, dissenys,...

20 > oct

GIRA DEL 9 D′OCTUBRE

El passat 8 d′octubre començà una mini-gira de 3 concerts que fou molt gratificant. Un tour que començà en les paelles universitàries al recinte de l′IFA, a Elx (el Baix Vinalopó), amb un muntatge de qualitat. Un concert en un hora discreta (16:00h) que obria el festival de les paelles.

15 > set

NOVES FOTOS

La secció de fotos s′ha actualitzat amb moltes novetats. Pots trobar imatges de la promoció del nou disc a cadena SER i amb la paraeta ambulant, fotos d′una de les xerrades realitzades als instituts de la comarca, i com no, fotos de concerts.

14 > set

ANIVERSARI DEL CONCERT AL POSTIGUET

El passat diumenge 13 de setembre va fer un any del mític concert a la platja del Postiguet (13/9/08). Aquell concert, fou molt especial per a nosaltres, i el recordarem sempre gràcies a la gravació del DVD.

08 > set

MUGROMAN TORNA ALS ESCENARIS

Mugroman torna als escenaris per a seguir amb la seua gira Mugroman al Postiguet. Vine a vore′ns el pròxim 18 de setembre al pub La Iguana de Beneixama, junt al grup novell Inèrcia, de Banyeres

08 > set

PASSA′T PEL MYSPACE

El myspace de Mugroman ha renovat la seua cara. Et convidem a que el visites, escoltes les noves cançons, veges el clip del single Sóc jo, i comentes què t′ha paregut. Mugroman som tots!!!

08 > jul

PRESENTACIó DE ′MUGROMAN AL POSTIGUET′ A CATALUNYA NORD

El primer escenari on es va presentar el nou treball del grup, Mugroman al Postiguet, va ser el de Baó (el Rosselló), dins del marc de l′Identi′CAT

08 > jul

FESTA-PRESENTACIó DEL PRIMER DVD DE MUGROMAN

El nostre DVD i CD en directe ja ha vist la llum. Vos el mostrarem este divendres en el Parc del Barranc de la Font i en pantalla gegant.

01 > jun

PRÒXIM CD+DVD

El nostre pròxim treball, que serà un CD+DVD del concert que vam fer al Postiguet el passat mes de setembre, està coent-se en el forn, però no en el del nostre bateria Carricondo, sino en el de UB Producciones, que són els amics que estan montant un DVD que vos sorprendrà.

01 > jun

ARRIBEN ELS PRIMERS CONCERTS DE L′ANY

Tranquilitat que l′època crítica de concerts, entre finals i principis d′any, està arribant a la seua fi. I és que si pegueu una ullada a la nostra agenda, voreu com les pròximes setmanes venen carregadetes de concerts.

01 > jun

FOTOS DE L′ENTREVISTA I DEL CONCERT DEL POSTIGUET

Hem afegit fotos al nostre àlbum, són les corresponents al dia de la gravació del DVD, amb l′entrevista pel matí, i el concert, tot a la platja alacantina del Postiguet.

CONTINGUTS
dissenyss · 2013